Az oldalról

A honlap 2004 szeptemberében újult meg. A régi, statikus oldalt hivatott felváltani.

Egy átfogó tervezési fázis során odafigyeltünk, hogy ne csak iskolán belül legyen "felhasználható" az oldal. A villamosmérnöki szak iránt érdeklődőknek is szeretnénk információkkal szolgálni, különösen a szakirányunkat előtérbe helyezve. Amit elsősorban a tanulható tárgyak leírásaival, az oktatók bemutatásával és a témában íródott cikkek elhelyezésével (jobb oldalon) próbálunk megteremteni.

A jobb oldalon elhelyezett cikkek közül mindig csak az öt legfrissebb látható. Egy kis illusztrációs kép a cikkről és a cím első 20 betűje ízelítőnek. A cikk elolvasható a képre vagy a címére történő kattintással. A "cikkek listája" linkre kattintva lekérdezhetjük az összes cikket. A megjelenő listában látható a cikk illusztrációs képe, a cikk teljes címe és a cikk első pár sora. A "Tovább..." linkre kattintva elolvashatjuk a teljes cikket.

Az oldalon megtalálható email címeket szándékosan nem a megszokott formában közöljük. A kéretlen levelek száma kritikus mértéket öltött, ezért az email címekben szereplő "@" (kukac) jelet "()" (kerek zárójel) jelekkel helyettesítjük. Nem a legtökéletesebb megoldás, de pár email-cím gyűjtő programot megzavar. Előre is elnézést kérünk az ebből származó kellemetlenségekért!

Ha valamelyik tantárgyból új hír kerül fel az oldalra, akkor azt egyúttal a tantárgy levelezési listájára is elküldi az oldal. A tantárgy levelezési listájának a címe a tágy kódjából és a tilb.sze.hu domain-ből áll: targykod()tilb.sze.hu, valamint a levelezési listákra csak feliratkozott email-címről lehet írni.

Igyekeztünk böngésző- és platformfüggetlen oldalt előállítani. Az oldal tesztelve lett Mozilla 1.6 (Linux), Konqueror 3.1.4 (Linux), Opera 7.23 (Linux), Internet Explorer 5.5 (Windows), Mozilla 1.7 (Windows), FireFox 0.X (Windows) és Opera X.X (Windows) böngészőkkel, mindegyikkel tökéletesen működik (Konqueror esetén a Belépés / Cikkek funkcióbillentyűk helpsora nem fissül, nem ismeri a JavaScript 1.0 eval() függvényét ?!).

Ha úgy gondolod, hogy általad fontosnak vélt információ(k) nem található(k) meg az oldalon, akkor ne habozz, nyugodtan írd meg a webmester címére.

Előre is köszönjünk!

A honlap készítői

[ cikkek listája ]
Cikk: Palo Alto Cybersecurity Academy
Palo Alto Cybersecur...
Cikk: UTP kábel készítése
UTP kábel készítése
Cikk: Neptun használata Linux és Windows alatt
Neptun használata L...
Cikk: StoneGate CSGE minősítés szerezhető az egyetemen
StoneGate CSGE minő...